Beneficiile infrumusetarii unghiilor cu diverse tehnici

Beneficiile infrumusetarii unghiilor cu diverse tehnici

Infrumusetarea unghiilor, indiferent de tehnica aleasa, este si va fi intotdeauna unul dintre cele mai populare si in tendinte tratamente pana in prezent. Practic oricine o poate folosi, nu exista restrictii. In plus, ajunge la un public larg, deoarece rezultatul poate fi natural sau excentric. Sa aruncam o privire la avantajele alegerii nail art.

Protejeaza, hraneste si solidifica unghiile:

In functie de tipul de tehnica pe care o alegi, daca mergi pe o aplicare a unghiei cu gel de unghii UV, All Season Thick Clear, s-ar putea sa fii surprins sa beneficiezi de mai multe beneficii. Unele gel UV/led sunt organice si naturale, asa ca intareste, hraneste si protejeaza unghia naturala atunci cand porti acest tip.

Acest lucru iti va ajuta unghiile sa ramana mai sanatoase si sa continue sa creasca fara probleme chiar si cu o manichiura. Evident, nu trebuie sa optezi pentru o capsula si sa mergi direct la unghia naturala.

Daca optezi pentru o capsula, nu vei putea beneficia de beneficiile gelului. De asemenea, trebuie sa fii atenta la pilirea excesiva care iti poate deteriora unghia naturala.

Fiecare tehnician de unghii are propria preferinta, unii tehnicieni prefera unghiile cu gel de unghii UV, iar altii prefera unghiile acrilice. Unghiile cu gel UV sunt putin mai flexibile decat unghiile acrilice, pe care multi clienti dintr-un centru de infrumusetare le gasesc mai placute.

Unii tehnicieni de unghii prefera acrilul deoarece nu necesita polimerizare cu lampa, economisindu-le cateva minute pentru fiecare manichiura. Nicio unghie artificiala nu este mai buna sau mai rea pentru unghia naturala. Toate produsele pentru unghii aprobate de UE sunt sigure, cu conditia sa le aplici si sa le indepartezi corespunzator.

Camufleaza imperfectiunile:

A face unghiile, indiferent de tehnica, ajuta la camuflarea defectelor unghiei naturale. Mai ales cand vine vorba de o persoana care isi roade unghiile. Aceasta tehnica te ajuta sa-ti faci unghiile mai lungi, pentru ca nu le mai poti roade atunci cand ai manichiura.

Iti ofera maini elegante si personalizate:

Mainile tale vor arata elegant si impecabil in orice moment. Rezultatul poate fi atat natural, cat si extravagant. Poti alege culoarea, stilul finisajului, mat sau lucios, precum si forma unghiei, ascutita, patrata, rotunjita si nu numai. Unii chiar opteaza pentru a adauga luciu si decor 3d.

Ofera durabilitate:

Spre deosebire de oja vanduta in farmacii, gelurile de unghii iti ofera rezultate mai bune care dureaza mai mult. Gata cu descuamarea unghiilor dupa cateva zile. In general, in functie de tipul de tehnica ales, aplicarea unghiei va dura in medie 2 pana la 4 saptamani. Depinde si de intretinerea pe care o vei face.

Pe scurt, exista mai multe avantaje in a-ti face unghiile, este intotdeauna distractiv sa-ti personalizezi aceasta tehnica dupa gusturile tale!

In plus, daca poti avea mai multe beneficii in materie de produse, este cu atat mai interesant pentru sanatatea unghiilor tale naturale. Fii atent la noutati, promotii si antrenamente urmarindu-ne pe retelele de socializare ale specialistilor in nail art, cum ar fi paginile de facebook, precum si instagram.

Leave a reply:

Site Footer