Aventuri cu caiacul pe raul Bega

Aventuri cu caiacul pe raul Bega

În cazul în care ești din Timișoara, sau de prin apropiere, trebuie neapărat să afli despre activitățile de pe râul Bega, organizate de cei de la Vertical Adventure. Aceștia sunt o echipă care organizează diferite activități de team building și nu numai, pentru doritori de aventură. Dacă ești din zonă, dorești să faci sport și să îți petreci timpul altfel decât mergând la o sală de sport obișnuită, ei au soluția perfectă pentru tine.

În perioada mai – septembrie, în fiecare după-amiază de luni și marți, începând cu ora 18:00 ai ocazia să participi la o ieșire de seară aproape de casă și totuși departe de gălăgia, aglomerația și agitația orașului și să practici kayaking-ul. Activitatea are loc pe râul Bega, iar locul de întâlnire este în Ghiroda. Râul Bega se formează prin unirea a două brațe: Bega Luncanilor și Bega Poieni în dreptul localității Curtea. Iar în continuare, râul trece prin localitățile Margina, Făget, Răchita, Mănăștiur, Leucușeșți, Bethausen, Cutina și Bodo Balint. Acesta este perfect pentru kayaking, iar partea lui sălbatică, este o oază de liniște care așteaptă să fie explorată.

Nu trebuie să îți faci griji pentru echipament. Cei de la Vertical Adventure îți pun la dispoziție vestă de salvare, caiace sit-on-top, scaun pentru caiac și padelă. Tu trebuie să vii doar cu o pereche de încălțăminte lejeră care se va uda, sunt potrivite și sandalele, haine de schimb, prosop, chef de aventură și o doză mare de bună dispoziție.

Pentru a te aventura într-o astfel de activitate, nu ai nevoie de experiență în domeniul kayaking-ului. Este indicat să știi să înoți, dar nici acesta nu este un criteriu pentru a participa la o astfel de sesiune. Așa că, chiar dacă nu știi să înoți, nu trebuie să îți fie frică să te aventurezi și să încerci acest sport, mai ales atunci când urmează să faci asta împreună cu specialiști. Cei de la Vertical Adventure, îți vor oferi indicațiile necesare și îți vor explica pas cu pas ceea ce ai de făcut, pentru ca activitatea să se desfășoare în cele mai bune condiții.

Locul de întâlnire este în Ghiroda, str. Victoriei colț cu str. Egretei. Aici trebuie să vă lăsați mașinile și să mergeți spre locul în care vă veți începe aventura. Caiacele vă vor aștepta la marginea râului, pregătite pentru a vă oferi o experiență de neuitat. Coborârea se va face cu caiace diferite, având fiecare participant propriul lui caiac. Distanța de coborâre cu acestea va fi pe un tronson de 7.5 km, iar ieșirea de pe râu se face la locul unde ați lăsat inițial mașinile. Transportul pe tronsonul pe care se va face kayaking și logistica necesară turei vor fi asigurate de către echipa Vertical Adventure.

O astfel de aventură, costă 130 RON/persoană. În această sumă sunt incluse: echipamentul necesar turei de kayaking menționat și mai sus (vestă de salvare, caiace sit-on-top, scaun pentru caiac și padelă), instructaj la fața locului pentru a vă putea bucura de tura de kayaking în siguranță, transport din Timișoara până la locul unde începeți coborârea pe râu și fotografii de calitate.

Pentru mai multe informații, apelează cu încredere numărul 0729 891 758 – Adelin sau trimite un mail la adresa adelin.miclau@gmail.com. Asigură-ți un loc în echipă și participă la diferite activități de team building organizate de cei de la Vertical Adventure!

Leave a reply:

Site Footer