Avantajele serviciilor rent a car

Avantajele serviciilor rent a car

La fel ca in strainatate, si in Romania au aparut pe piata in ultimii ani, in majoritatea oraselor din tara, diferite firme de rent a car, adica firme care inchiriaza masini mai pe intelesul tuturor.

Fireste, cele mai multe astfel de firme se gasesc in marile orase ale Romaniei, iar Cluj Napoca este un oras care nu duce lipsa de astfel de firme. Foarte multi dintre cei care sosesc pentru cateva zile in oras, cauta cele mai avantajoase servicii de inchirieri auto Cluj.

Printre persoanele care cauta masini de inchiriat in Cluj Napoca, se numara foarte multi oameni de afaceri care sosesc in interes de afaceri in oras, si care petrec doar cateva zile in oras. Cu siguranta acestia nu vor dori sa calatoreasca folosind masina personala in acest scop, mai ales daca sosesc din strainatate, sau din alte mari orase ale tarii precum Bucuresti, Iasi, Constanta, etc.

Acesti oameni de afaceri in mod evident vor calatori cu avionul, cel mai probabil la business class, iar apoi cand vor sosi in capitala Transilvaniei, isi vor alege o masina de lux de inchiriat.

De exemplu, RentAndDrive dispune de o flota auto impresionanta, cu masini atat pentru cei bogati cat si pentru cei care nu au un buget foarte mare. Cei care isi doresc sa inchirieze masini de lux, precum oamenii de afaceri pentru ca tot i-am dat drept exemplu, isi pot alege de la aceasta companie, un autoturism BMW 520 XDRIVE 2015.

Aceiasi companie isi poate intampina clientii si cu modele de la Audi, precum A6 2014, o alta masina de lux, pentru oamenii pasionati de masinile Audi.

Exista de-asemenea clujeni care din diferite motive isi indreapta atentia spre serviciile rent a car, si aleg pentru cateva zile o masina de inchiriat. Acestia isi vor alege masina fireste, in functie de bugetul avut la dispozitie.

Pentru cei care isi doresc o masina de inchiriat la cel mai mic pret, aceiasi companie are in flota auto modele precum Volkswagen Passat, Skoda Rapid, Volvo V40, Seat Toledo, si alte masini care pot fi inchiriate pentru preturi super atractive.

Serviciile rent a car sunt foarte importante pentru locuitorii marilor orase, precum Cluj Napoca, dat fiind faptul ca oricand au masinile in service, isi pot rezerva o masina de la o asemenea companie, pentru cateva zile, pana cand isi preiau masina din service.

Unul dintre avantajele rent a car este acela ca ofera avantajul mobilitatii, iar cei care inchiriaza o masina se pot deplasa pana la destinatie alegand ruta preferata, facand cate opriri doresc, etc.

O masina inchiriata vine de fiecare data cu plinul de carburant facut, iar clientii care inchiriaza o masina pe termen scurt, cel mai probabil nu trebuie sa isi faca griji in aceasta privinta, iar singura data cand vor alimenta, va fi cand vor face plinul pentru a preda la randul lor masina cu plinul facut.

O alta facilitate oferita de aceste firme, este aceea ca le ofera clientilor posibilitatea de a-si alege locul de preluare a masinii. Lista de avantaje oferite de firmele rent a car insa, este mult mai complexa.

Leave a reply:

Site Footer