Avantajele bratarilor din argint cu pietre semipretioase

Femeile care pun mare pret pe imaginea lor, cu siguranta isi vor indrepta atentia spre bijuterii care sa le completeze tinutele de zi cu zi, dar si tinutele pe care le poarta atunci cand participa la diferite intalniri de afaceri sau la diferite evenimente importante cum ar fi o nunta, un botez, etc.

De mentionat este faptul ca bijuteriile pot fi fabricate din diferite materiale, insa se pare ca in ultimul timp, din ce in ce mai multe femei aleg sa poarte bratari E-Crystals cu pietre pretioase.

Alte femei in schimb, isi indreapta atentia spre bratari din argint. Exista si posibilitatea de a alege bratari din argint, care sunt prevazute cu pietre semipretioase. Vom discuta in continuare despre avantajele pe care le au bratarile din argint, dar si cele din pietre semipretioase.

Avantajele argintului

Mai intai de toate, mentionam faptul ca bijuteriile care sunt fabricate din argint, au avantajul de a fi mult mai ieftine in comparatie cu bratarile si bijuteriile din aur sau platina. In plus, bratarile din argint sunt asemanatoare la culoare cu cele din aur alb si platina, deci nu merita investitia intr-o bratara din aur alb sau platina, cand cu banii aceia pot fi cumparate mai multe bratari din argint.

Apoi, trebuie adus la cunostinta faptul ca argintul este un metal care contribuie la reglarea si la circulatia caldurii interne. Multi sunt cei care au raportat dupa purtarea bijuteriilor din argint, niveluri imbunatatite de energie si de echilibru in starea de spirit.

De-asemenea, argintul este cunoscut ca fiind un metal cu o bogata istorie in domeniul sterilizarii si in domeniul antibioticelor, iar multe femei purtau bijuterii din argint pentru a preveni infectia, dar si simptomele de raceala si gripa.

Se spune ca purtarea bijuteriilor din argint este recomandata si in conditiile in care mentine vasele de sange elastice, iar astfel contribuie la vindecarea oaselor dar si la repararea si la intretinerea pielii.

Tot despre argint se mai spune ca poate sa lupte impotriva infectiilor daunatoare si a bolilor, dar si ca imbunatateste echilibrul temperaturii corpului, imbunatateste circulatia sangelui dar si bunastarea generala.

Tinand cont de toate cele discutate in randurile anterioare, este lesne de inteles care sunt motivele datorita carora, cei care s-au documentat putin, aleg sa poarte bijuterii care sunt fabricate din argint.

Unele dintre bratarile din argint sau dintre celelalte bijuterii din argint, sunt prevazute si cu pietre semipretioase, care au o multime de avantaje semnificative. In continuare puteti afla unele informatii cu privire la pietrele semipretioase, si de ce este recomandat sa purtati bratari cu pietre semipretioase, sau alte bijuterii prevazute cu astfel de pietre.

Avantajele pietreloe semipretioase

De mentionat este faptul ca exista o multime de pietre semipretioase, iar fiecare dintre acestea vin la pachet cu unele avantaje. Vom discuta in continuare pe scurt despre cateva doar dintre aceste pietre, pentru a va face o idee de ce este indicat sa purtati bratari E-Crystals cu astfel de pietre.

Turmalina

De exemplu, exista persoane care isi indreapta atentia spre bratari si nijuterii cu turmalina, aceasta piatra semipretioasa este compusa din mai multe substante, si reprezinta simultan Soarele, planeta Venus si planeta Mercur.

Despre bijuteriile care sunt prevazute sau confectionate in totalitate din aceasta piatra, trebuie precizat faptul ca se spune ca scapa purtatorul de temeri, ii ofera capacitatea de discretie, si ofera beneficii pentru sanatatea mintala.

Exista de-asemenea persoane care atunci cand au de gand sa isi aleaga bijuterii prevazute cu pietre semipretioase, isi indreapta atentia spre granat, care este foarte popular si la moda in zilele noastre.

Granat

Granatul poate fi purtat in bratari, coliere, pandative si inele, si ofera beneficii precum sanatate puternica, onoare si succes in calatorie pentru purtator, care este ferit de activitati imorale si activitati ilegale. Granatul este bun de-asemenea pentru reumatism, opreste sangerarea si vindeca toate bolile cauzate de formarea pietrelor in organism.

Onex

Cand discutam despre Onex, discutam despre o piatra semipretioasa care se gaseste in diferite culori. Este o piatra neteda, care are o multime de beneficii importante atat in ceea ce priveste ameliorarea crampelor gatului, cat si pentru ameliorarea durerilor de spate.

Se spune despre Onex ca este o piatra semipretioasa extrem de importanta, care ajuta purtatorii sa aiba o viata cat mai linistita, mai ales pe cei care sunt casatoriti.

Onexul este o piatra semipretioasa care este destinata in mod special preotilor, dar poate fi purtata si de catre oricine altcineva.

Acestea sunt doar cateva dintre pietrele semipretioase despre care se stie faptul ca ofera o multime de beneficii pentru purtatori. Exista insa si citrinul, turcoazul, jadul verde, granatul, peridotul, opalul, acvamariul si multe alte pietre, despre care exista atat de multe informatii, si care sunt atat de apreciate peste tot in lume, datorita beneficiilor in primul rand pentru sanatate si nu numai. Deci, este lesne de inteles de ce multe persoane poarta asemenea bijuterii.

Leave a reply:

Site Footer