Aplicatii utile pentru utilizatorii iPhone

Aplicatii utile pentru utilizatorii iPhone

Atunci cand vrei cele mai bune aplicatii pentru iPhone citeste mai jos. Cumpara si o husa iPhone pentru telefonul tau.

IPhone Horizon Chase

Horizon Chase este un joc de curse care incearca sa imite stilul grafic al jocurilor pe 16 biti precum clasicul OutRun, desi le actualizeaza pentru a face sa para mai actual. In total, ne va oferi 8 cupe, 32 de orase, 73 de circuite si mai mult de 16 masini deblocabile pe care le putem imbunatati.

IPhone Max Payne Mobile

Max Payne pentru dispozitive mobile a fost optimizat pentru dispozitivele iOS, oferind grafica HD, texturi de inalta rezolutie, conectivitate Social Club si controale personalizabile de utilizator. Putem astfel retrai istoria intunecata originala a PC-ului, in care Max Payne a popularizat timpul glont, o icoana a saga care s-a raspandit in alte jocuri si cinematografie.

République iPhone

République pentru iOS este un titlu care combina infiltratia cu aventura, in timp ce afiseaza atingeri de „groaza de supravietuire” si spune povestea unei tinere disperate pe nume Hope, care incearca sa scape dintr-o distopie inspirata din romanul 1984. -producator al MGS 4 si fost director creativ al Halo 4, vom trece la o realitate alternativa in care vom controla speranta mentionata mai sus, care va trebui sa scape dintr-o inchisoare cu ajutorul nostru.

Suicide Squad: iPhone Special Ops

Suicide Squad: Special Ops este un shooter la prima persoana, in care jucatorii pot alege intre Harley Quinn, Deadshot si Diablo. In aplicatie vom intalni valuri de dusmani in Midway City, in timp ce imbunatatim armele si caracteristicile runda dupa runda pentru a fi mai buni si mai puternici.

Angry Birds Star Wars iPhone

Pasarile se intorc la atacul asupra iOS, de aceasta data mizand pe o licenta de milioane de dolari, cunoscuta de milioane de oameni din intreaga lume si iubita de multi altii. Mentinand gameplay-ul care i-a condus la vedete, Angry Birds adopta tema Razboiului Stelelor, personalizand pasarile ca protagonisti ai unei liste epice. O alta noua aventura plina de distractie care ne va duce, de data aceasta, sa luptam impotriva laturii intunecate.

IPhone Dead Space

Dead Space pentru iPhone este o continuare a complotului la titlul original al acestei liste de jocuri de actiune horror. In el vom juca Vandal, un personaj care calatoreste la minele din Titan pentru a indeplini o misiune ciudata care are loc la trei ani dupa distrugerea Markerului. Datorita acestei aventuri, vom putea descoperi motivul pentru care noul val de necromorfe se intampla in Dead Space 2, iar jocul sau ne ofera un titlu de actiune in persoana a treia, in care va trebui sa depasim sase niveluri diferite.

Fude Samurai iPhone

Ne confruntam cu un concept numit „e-learning arcade”, in care va trebui sa invatam cei 103 kanji necesari pentru primul nivel al examenelor oficiale japoneze pentru a trece jocul si pentru a-l ajuta pe Fude, un razboinic samurai, sa ajuns la iubita Suzuri. Kanji-urile ne vor servi drept „putere” pentru a taia diversii dusmani care ne vin cu sabia.

Marvel Future Fight iPhone

Este un joc de actiune si joc de rol pentru telefoanele mobile iOS, cu personaje din gigantul benzilor desenate. Marvel Future Fight include 36 de personaje cunoscute din Avengers, Spider-Man, Daredevil, Guardians of the Galaxy si multe altele. Fiecare va avea propriile miscari, abilitati si tinute deblocabile. Are moduri PvE – impotriva jocului – si PvP – impotriva altor jucatori – si ca RPG castigam experienta pentru echipa noastra, imbunatatindu-i parametrii.

Leave a reply:

Site Footer