Aplicatii pentru oameni bogati

Aplicatii pentru oameni bogati

Nu e o noutate faptul ca o multime de posesori de Samsung isi duc telefoanele in service pentru o inlocuire display Samsung. In general, acest lucru nu se intampla pentru ca producatorii au telefoane de proasta calitate, ci pentru ca utilizatorii nu sunt atenti atunci cand le folosesc.

Uneori e nevoie de o secunda de neatentie ca sa ai apoi nevoie de o inlocuire display Samsung. Si, cum lucrurile rele se intampla de multe ori, daca esti in cautarea unor astfel de servicii, cauta-i pe cei de pe www.servicegsm.ro.

In general, oamenii isi achizitioneaza telefoane inteligente pentru faptul ca pot instala pe ele tot felul de aplicatii. Ne oprim acum asupra aplicatiilor scumpe pe care le putem achizitiona din magazinele de aplicatii.

Alpha Trader

Cand ai bani si vrei sa-i monitorizezi corect, iti permiti sa dai aproximativ 1000 $ pe o aplicatie. Aceasta aplicatie este una financiara si iti arata cu usurinta tot felul de grafice menite sa te ajute sa-ti tii sub control situatia financiara.

app.Cash

Daca esti atat de bogat incat iti permiti da dai cu ochii inchisi 1000 $ pe o aplicatie, app.Cash iti da la schimb o casa de marcat virtuala. Aceasta aplicatie este una din domeniul Business si poate fi utila pentru cei interesati de acest domeniu.

Mobile Cam Viewer

Cand ai instalat in firma ta sau in locuinta camere de supraveghere, in mod normal ar trebui sa-ti permiti o astfel de aplicatie. Cu ajutorul ei poti verifica oricand spatiile in care sunt amplasate camerele de supraveghere, astfel incat sa ai mereu situatia sub control. Aplicatia poate fi achizitionata pentru 349,9 $.

Barcelona vs. Madrid

Daca iubesti jocurile din categoria Sportului, mai exact jocurile de fotbal, poti cumpara o aplicatei destul de scumpa din acest domeniu. Aplicatia costa aproximativ 350 $ si iti permite sa joci fotbal cu doua echipe renumite din lume si anume Barcelona si Madrid. Rivalii celor doua echipe cu siguranta ar investi intr-un astfel de joc.

Water Globe

Cu siguranta stii cum arata globurile de Craciun si nu numai umplute cu apa si zapada artificiala. Ei bine, daca vrei sa ai mereu la indemana un astfel de glob, poti cumpara unul virtual. El costa aproximativ 300 $ si inca ne intrebam ce are atat de deosebit pentru a-si merita banii.

G – Map

Aceasta aplicatie este una din aplicatiile din categoria Navigare. Daca Google Maps sau Here nu te mai multumesc, pentru 200$ poti incerca G – Map. Aplicatia poate fi folosita fara conexiune la internet si are in componenta harti 3D si ghidare vocala.

Inainte de a achizitiona o astfel de aplicatie, gandeste-te bine daca intr-adevar ai nevoie de ea. Multe din aplicatii pot fi inlocuite cu altele mult mai ieftine sau chiar gratuite, care au exact aceleasi functii.

Insa, producatorii se intrec intre ei cu aplicatii care mai de care mai scumpe, iar utilizatorii de multe ori simt nevoia pur si simplu sa investeasca aiurea bani. Asadar, gandeste-te de doua ori si decide-te o singura data.

Leave a reply:

Site Footer