Aplicatii mobile pentru a invata limba engleza

Aplicatii mobile pentru a invata limba engleza

Pentru a aplica pentru un loc de munca, au sa incepeti o conversatie cu un strain care nu vorbeste limba nativa sau pentru a intelege ce spun anumite melodii, cunoasterea limbii engleze este o prioritate, o limba care de multi ani a fost cea mai vorbita si utilizata in intreaga lume.

Vorbirea limbii engleze deschide multe usi nu numai pentru munca, ci si pentru alte domenii ale vietii tale, pe langa faptul ca iti permite sa cunosti alte culturi si sa creezi prietenii cu oameni de alte nationalitati, precum si sa-ti intaresti creierul, imbunatatindu-ti capacitatea de memorie.

Confruntati cu lipsa de timp pentru a lua lectii private sau bani pentru a plati pentru un curs, aplicatiile mobile au devenit un mijloc excelent de a invata limba engleza in propriul ritm, de la locul in care va aflati si de a investi o suma minima de bani. Alege cea mai buna husa Huawei care sa te ajute sa iti protejezi telefonul.

Aplicatii pentru a invata limba engleza

Daca doriti sa stapaniti aceasta limba si, astfel, sa va imbunatatiti performanta intr-un loc de munca, sa puteti calatori in acel loc din lume pe care il doriti atat de mult, acesta este motivul care va misca sa o invatati, atunci impartasim o serie de aplicatii mobile cu care o puteti face.

Busuu

Prin aceasta aplicatie mobila, care s-a nascut ca un site web, puteti invata limba engleza prin situatii de viata de zi cu zi, o aplicatie care va permite, de asemenea, sa alegeti nivelul potrivit pentru nivelul la care va aflati si, astfel, sa luati clasele potrivite.

Cu aceasta aplicatie veti avea, de asemenea, optiunea de a interactiona cu alti utilizatori si, astfel, sa luati lectii impreuna. Pentru a-l accesa, nu trebuie sa platiti, trebuie doar sa il descarcati.

Babel

Este o aplicatie veche pentru dispozitivele cu acest sistem care are o anumita metoda de invatare, deoarece utilizatorii vor putea lua lectii zilnice de limba engleza timp de 10 si 15 minute, lucru care face putin mai complicat sa se invete aceasta limba, avand in vedere ca procesul este mai lent. Cu toate acestea, este o aplicatie eficienta, atata timp cat se face cu angajament.

Duolingo

Este una dintre aplicatiile mobile cu cea mai mare descarcare pe telefoanele mobile cu acest sistem de operare. Prin diverse activitati programate, fiecare utilizator are posibilitatea de a invata o mare varietate de cuvinte si fraze care va vor ajuta sa formati dialoguri.

In aceasta aplicatie exista, de asemenea, audio disponibile care va vor sprijini cu pronuntia.

Tandem

Prin aceasta aplicatie mobila veti avea posibilitatea de a studia limba engleza in compania unei alte persoane, astfel incat ar putea fi mai distractiv sa luati lectiile

Drops

Cu 5 minute pe zi, Drops, o aplicatie mobila platita, puteti accesa un vocabular larg, precum si diferite fraze si expresii native ale limbii engleze. In plus, are o sectiune dedicata calatorilor.

Cu aceste aplicatii vei putea invata rapid sa vorbesti limba engleza, poate nu la un nivel avansat, dar te vei putea descurca intr-o multitudine de situatii.

Leave a reply:

Site Footer