Aplicatii interesante pentru Android

Aplicatii interesante pentru Android

Cu siguranta in momentul in care iti cumperi un telefon mobil inteligent, dupa ce il echipezi cu accesoriile de protectie de care are nevoie dispozitivul, te duci cu el acasa, si incepi sa descarci aplicatiile de care consideri ca ai nevoie.

Aplicatia Facebook in mod evident nu vei uita sa o descarci, la fel si aplicatia Facebook Messenger, care iti permite sa poti avea conversatii cu prietenii din lista. Deasemenea cei mai multi utilizatori isi descarca si aplicatia Watsapp Messenger, pe care o folosesc foarte mult pentru a trimite mesaje, poze si filmulete prientenilor.

Aplicatia Viber este deasemenea foarte indragita de catre utilizatorii de smartphone, pentru ca poti sa vorbesti cu cei dragi chiar si in momentul in care nu ai credit pe telefon, trebuie doar sa ai acces la internet.

Ei bine, in cazul in care iti doresti sa stii care sunt cele mai interesante aplicatii pentru Android, atunci ar trebui sa faci o vizita pe pagina www.spinmag.org, pentru ca aici vei putea gasi o multime de stiri atat despre telefoanele mobile, cat si despre aplicatii, despre tehnologie sau despre diverse alte domenii.

Deci, una din cele mai interesante aplicatii pentru sistemul de operare Android, este Google Trips, care este aplicatia ideala pentru tine in cazul in care ai de gand sa iti planifici mai bine excursiile. Aceasta aplicatie iti poate oferi cele mai interesante obiective turistice in functie de pasiunile tale.

O aplicatie care nu este foarte utila insa care este foarte cautata este aplicatia Always OnĀ  AMOLED, care iti permite sa tii tot timpul dispozitivul aprins, iar astfel acesta primeste un efect AMOLED.

In cazul in care iti place foarte mult sa trimiti si in acelasi timp sa si primesti foarte multe mesaje, atunci trebuie sa stii ca aplicatia ideala pentru tine este Giphy All the Gifs. Foarte multa lume nu a cunoscut pana acum aceasta aplicatie, insa este la mare cautare in aceasta perioada.

Chiar si daca esti un sofer cu foarte multa experienta, odata si odata tot este posibil sa ajungi pe un drum pe care nu il cunosti, sau sa fii nevoit sa apelezi la un GPS, insa cu siguranta daca ai instalata pe telefon aplicatia Waze, aceasta iti poate oferi un foarte mare ajutor.

Pasionatii de fotografii pot sa isi descarce tot felul de aplicatii care sa le permita sa isi editeze pozele dupa bunul plac. O astfel de aplicatie este Retrica, aceasta fiind una dintre cele mai populare aplicatii de acest gen.

Iubitorii de sport, si in mod special aici vreau sa fac referire la iubitorii de fotbal, cu siguranta isi vor descarca aplicatia FlashScore, care le ofera informatii live referitor la meciurile care sunt in desfasurare. Avand aceasta aplicatie poti sa aflii in timp real toate scorurile fiecaror partide.

Deasemenea foarte multi utilizatori aleg sa isi descarce o aplicatie pe care sa o utilizeze pe timpul noptii pe post de lanterna. Sunt o multime de astfel de aplicatii, insa una dintre cele mai descarcate de catre utilizatorii de smartphone este Tiny Flashlight.

Deci, cu siguranta in momentul in care ai aceste aplicatii instalate pe dispozitivul tau, te vei putea bucura de o placere mult mai mare in timpul utilizarii telefonului.

Leave a reply:

Site Footer