Alegerea celei mai bune masini de spalat vase de la BOSCH

Alegerea celei mai bune masini de spalat vase de la BOSCH

Produsele pentru spalat vase de la renumita firma BOSCH sunt impartite in 3 game principale: cea mai ieftina (numita si gama entry-level) si reprezentata de seria Classixx, o gama medie numita Exxcel si produsele gamei de top si anume, Logixx.

Exista de asemenea si o gama numita Maxx, aceasta fiind una exclusiva, pentru magazine independente. Fiecare astfel de gama ofera o larga varietate de produse de sine statatoare.

Masinile de spalat din diferitele game ale BOSCH ofera profiluri diferite de design, capabilitati, optiuni tehnice, flexibilitate a programelor si capacitatilor, precum si preturi. Pentru a putea observa optiunile ce vin cu anumite modele de masini de spalat vase BOSCH, arunca o privire pe specificatiile tehnice din manualul aparatului sau viziteaza Dwyn.ro.

Cu modele full-size, linia Slim sau Compact, exista o masina de spalat vase pentru fiecare bucatarie. Majoritatea modelelor de la BOSCH sunt livrate in culoare alba, dar exista si modele cu nuante de gri, argintiu, etc.

Bosch nu este in nici un caz una dintre companiile care produc masini de spalat vase ultra ieftine, dar gama Clasixx are niste preturi foarte avantajoase, chiar ieftine in comparatie cu alti producatori mai putin renumiti. In acest buget mic, puteti achizitiona o masina de spalat vase full size sau slim.

Masinile de spalat din gama Clasixx au multe optiuni si capabilitati. Iata cateva dintre cele mai importante:
•    Spatiu pentru 12 locuri – pana la 120 de obiecte
•    Full size, slimline si modele table-top disponibile
•    Patru sau mai multe programe ca de exemplu: Intensive 70, Economy 50, Quick Wash 45, Pre Rinse.
•    Rackmatic – se pot ajusta pe inaltime, chiar si cand sunt pline.

Gama Exxcel de la BOSCH se pozitioneaza intre cea entry level si anume Clasixx si cea high end, Logixx. Aceasta gama include unele dintre cele mai inovatoare solutii de design, pe care le poti gasi si la o masina din gama Logixx.

Daca bugetul tau este unul mediu, poti alege cu siguranta o masina de spalat vase din gama Exxcel de la Bosch. Modelul cel mai mare are destul spatiu inauntru si setari bogate, precum si un program automatic de spalare, ce curata la temperaturi intre 45 si 65 de grade Celsius.

Gama de top de la acest producator, asa cum am spus si mai sus, este numita Logixx. Masinile din aceasta gama nu au un pret piperat, dar totusi sunt mai scumpe decat celelalte (din celelalte game). Aceasta gama are inclusa cele mai noi tehnologii din domeniu, o larga paleta de optiuni si programe si spatiu arhisuficient pentru vasele dumneavoastra.

Daca sunteti in cautarea unei masini de spalat vase si locuiti intr-un apartament sau casa de marimi medii, nu aveti foarte multe vase de spalat, va recomandam o masina din gama medie, Exxcel.

Aceasta va fi foarte potrivita pentru dumneavoastra si va face fata cu siguranta si in situatiile in care probabil veti avea mai multe vase de spalat (daca organizati anumite petreceri la domiciliu sau de sarbatori cand se strang mai multe rude), etc.

Leave a reply:

Site Footer