Alege oferte Costa Brava pentru un sejur romantic in Spania

Alege oferte Costa Brava pentru un sejur romantic in Spania

Daca te-ai gandit la capitalele europene pentru un sejur romantic impreuna cu persoana iubita, poate nu e intotdeauna cea mai buna alegere.

Mai ales daca ati mai vizitat Parisul sau Londra, e timpul pentru o excapada romantica deosebita cum este Costa Brava din Spania, un loc plin de cultura, dar si aventura, cu plaje romantice, festivaluri locale traditionale si bucatarie pe care o poti savura doar aici. Sa vedem mai in detaliu cateva lucruri pentru care merita sa alegi oferte Costa Brava, Spania impreuna cu persoana draga.

Perfecta pentru cupluri cu spirit de aventura

Golfurile si orasele medievale sunt ideale pentru cei care vor sa exploreze aceste locuri. Te trezesti dimineata devreme impreuna cu persoana iubita si explorati impreuna pe jos sau cu bicicleta aceste locuri. Se poate vizita si Parcul National Garrotxa, cu bicicleta sau cu balonul cu aer cald.

Cultura si festivaluri

In Costa Brava festivalurile sunt la ele acasa. Sunt expuse aranjamente florale peste tot si artistii canta muzica acapella. In aceasta regiune a locuit artistul spaniol Salvador Dali, iar casa lui, devenita muzeu poate fi vizitata. Iar la mica distanta de acest muzeu veti gasi una dintre cele mai mari fortarete din lume, Castelul Sant Ferran. Aici se gasesc si canale subterane ce pot fi parcuse cu barca.

Restaurantele

La restaurantele din zona poti sa incerci specialitati ca homar cu noodles, sau multe altele. In Girona, poti sa mananci la unul dintre cele mai iubite restaurante, El Celler de Can Roca, ce a fost votat intre cele mai populare 50 de restaurante.

Plajele

Daca tie si partenerului tau va place foarte mult sa stati la plaja si sa inotati, Costa Brava iti ofera foarte multe optiuni. Golful Cala Jugadora este doar un exemplu foarte bun. Aceasta plaja este aproape de farul din Cap de Creus si apele din golf sunt de o limpezime cum rar poti vedea. Iar stancile si dealurile din apropiere iti ofera si putin refugiu.

Desi sunt multe alte motive sa ajungi in Costa Brava in aceasta vara, ai mai sus doar cateva si destul cat sa te faca sa iti doresti o vacanta aici. Studiaza oferte Costa Brava de la Filadelfia Turism si vezi ce optuni ai pentru vacanta.

Leave a reply:

Site Footer