Alege cea mai buna manichiura pentru pielea si unghiile tale

Alege cea mai buna manichiura pentru pielea si unghiile tale

Cele mai multe manichiuri au aceeasi procedura, dar in functie de cererea si nevoile clientului, esteticianul poate alege sa ramana cu elementele de baza sau sa aiba nevoie de alte optiuni creative.

Un artist de unghii iti va spune mai multe despre diferitele manichiuri pe care le ofera acest salon de unghii – manichiura si pedichiura in Bucuresti, ceea ce te va ajuta sa decizi ce este mai bine pentru tine si ce doresti sa alegi. Acest lucru este important pentru ca unghiile tale spun multe despre personalitatea ta.

Poti alege o oja draguta, unghii stralucitoare, gel pentru manichiura, unghii acrilice etc. Totul depinde de tine, ce fel de nail art vrei. Tot ce trebuie sa faci este sa mergi la cel mai bun salon de unghii pentru a obtine cele mai bune servicii posibile de la un expert in unghii.

Un salon de unghii poate oferi toate aceste tipuri de manichiura:

Manichiura de baza

Pentru cei care urmeaza sa-si faca o manichiura pentru prima data, o manichiura de baza este cea mai buna optiune. Un tehnician de unghii va aplica mai intai crema, lotiunea sau uleiul pe cuticule, apoi iti va pune mainile intr-un vas cu apa calduta timp de aproximativ cinci minute.

Odata ce procesul de inmuiere este incheiat si cuticulele sunt imblanzite, nail artistul isi va sterge mana si te va intreba ce tip de unghii doresti si cat de lungi sa fie.

Dupa ce se hotaraste asupra formei si lungimii unghiei, profesionistul iti va face un masaj. Odata ce masajul este complet, se va aplica un strat de baza. Apoi lacul de unghii la alegere se aplica de doua ori pentru o stralucire mai lunga. La final, se aplica un strat superior.

Manichiura frantuzeasca

Mereu exemplara iti va oferi aspectul perfect si adorabil de care ai nevoie. Pe varful unghiei se aplica un lac alb, in ​​timp ce pe toata unghia se aplica un lac transparent, usor umbrit, roz sau bej. Rezultatul final este vibrant, sanatos si perfect pentru toate ocaziile. Poti face acest lucru cu usurinta intr-un spa pentru unghii.

Manichiura americana

O manichiura americana arata ca o manichiura frantuzeasca, dar forma si nuanta unghiilor sunt diferite. In manichiura americana, varfurile sunt uneori rotunjite si folosesc nuante mai egale sau cenusii, mai degraba decat alburile radicale uimitoare folosite ca parte a manichiurii frantuzesti.

Gel acrilic

In cazul in care ai nevoie de o manichiura de lunga durata, fara a merge pe unghii acrilice, o manichiura cu gel este cea mai buna optiune. In aceasta vei avea toti pasii de baza ai manichiurii, dupa care se aplica un lac special care necesita intarire sub lumina UV. Acest lac intarit in mod normal dureaza mai mult decat lacul folosit intr-o manichiura de baza si este mai putin predispus la ciobire.

Manichiura cu parafina

Manichiura cu parafina este o necesitate absoluta pentru oricine are mainile uscate sau epuizate. Ceara de parafina este folosita pentru a patrunde si hidrata imediat pielea, lasand-o supla si neteda. Manichiura include in plus un masaj revigorant al mainii si un aspect stralucitor.

Leave a reply:

Site Footer