Ai nevoie de un kit ambreiaj pentru Bugatti?

Ai nevoie de un kit ambreiaj pentru Bugatti?

Daca nu ai maltratat ambreiajul masinii tale Bugatti, atunci cu siguranta nu iti trebuie un kit ambreiaj.

Insa, daca ai tinut mult pedala de ambreiaj apasata si cand nu a fost nevoie, doar ca sa te simti tu mai bine la volan, daca ai schimbat vitezele fara sa apesi pedala de ambreiaj, daca ai stat mult cu ambreiajul apasat la semafor sau daca circuli mult in oras unde traficul e intens, atunci sigur ai abuzat de ambreiajul masinii tale. In acest caz, iti trebuie un kit ambreiaj Bugatti pentru ca ambreiajul tau sa functioneze optim din nou.

Desi unii instructori ne invata sa apasam intai ambreiajul si apoi frana cand trebuie sa franam, asta este doar ca sa iti intre in reflex procedura, insa nu trebuie de fapt sa faci asa decat atunci cand esti in viteza intai si urmeaza sa opresti masina, sa parchezi sau sa tragi pe dreapta. La viteze mai mari apesi doar frana.

O situatie destul de neplacuta este cea in care un sofer merge la service ca sa schimbe ambreiajul masinii la doar cinci mii sau zece mii de kilometri. Daca ti-ai cumparat un Bugatti, atunci sigur esti un sofer foarte bun, asa ca nu vei ajunge si tu chiar in aceasta situatie.

Unii soferi se cred foarte buni atunci cand trec din viteza intai in viteza a doua fara sa apese pedala de ambreiaj decat pana la jumatate. Ei zic ca pot sa schimbe foarte repede vitezele asa, insa nu se gandesc si la consecintele actiunii lor asupra ambreiajului. Isi vor da seama doar cand va trebui din nou sa cumpere un kit ambreiaj pentru Bugatti si vor schimba din nou ambreiajul.

Nu folosi ambreiajul altfel decat asa cum ar trebui si nu va trebui sa cumperi des un kit ambreiaj de Bugatti. Un ambreiaj ar trebui sa te tine peste o suta de mii de kilometri, cel putin, iar daca nu ai ajuns la aceasta performanta, cu siguranta nu folosesti prea corect ambreiajul. Nu se merge niciodata cu ambreiajul calcat. Tine minte asta!

Leave a reply:

Site Footer