Aflam de la Botosaneanul stiri interesante

Se spune ca exista un fenomen in randul celor care in loc sa isi vada de viata lor prefera sa si-o compare cu cea a altora. Poate pentru ca astfel pot sa se considere mai fericiti si norocosi pentru ca nu trec prin anumite probleme. Cert este ca e in firea romanului sa comenteze. Iar daca tot este asa implicat in a sti tot ce se intampla, atunci ar fi bine sa aiba si stiri reale pe seama carora sa isi dea cu parerea. Iar acestea le vom gasi la Botosaneanul.

Trustul de presa in cauza vine sa ne prezinte mai toate stirile de interes din judetul Botosani, fie ca vorbim despre reportaj Botosani, investigatii, noutati din zona, cat si o radiografia scenei politice.

Recent, in Botosani

Aflam din pagina Botosaneanul.ro despre piata imobiliara din zona. In ultimii ani preturile s-au dublat sau chiar triplat, dar se pare ca in privinta chiriilor la ANL-uri tendinta pretului este de scadere. Pretul chiriilor din astfel de cladiri este calculat in functie si de vechimea blocului, de cartier, suprafata de asemenea.

De la acelasi trust aflam despre accidentele ce nu contenesc sa se petreaca pe strazile din judet. Suntem un popor inconstient care continua sirul unor tragedii. Asadar, aflam despre cum a fost prinsa o femeie ce detinea 30 de kg de materiale pirotehnice sau despre un grav accident petrecut pe E85. Nu in cele din urma, aflam despre cazul unui pieton care fiind si in coma alcolica a fost luat din plin de o masina. Accidentul nu s-a soldat insa cu un deces.

Trecem la invatamant si se pare ca se anunta mariri salariale pentru cei care activeaza in acest domeniu. Conform sursei citate si a stirii prezentate aflam despre o ordonanta ce a fost modificata recent, conform careia cei din invatamant ar urma sa aiba salariile marite la fel ca si cei din sanatate. Acestea insa ar urma sa fie singurele mariri de salarii pentru bugetari.

Iar din seria acelor stiri socante aflam despre un caz al unui copil ce a suferit arsuri. La o varsta frageda, de doar 2 ani, se confrunta deja o durere imensa. Intamplarea a avut loc, culmea, la doi pasi de mama sa. In acest context, stirea redata continua cu recomandari privind supravegherea copiilor. Se pare ca niciodata nu este indeajuns de multa grija manifestata pentru cei mici si pericole sunt peste tot.

Concluzia zilei, informati-va de la Botosaneanul!

Este destul de debusolant si deranjant sa citesti stiri si sa nu stii daca sunt sau nu adevarate. Cel putin in ultima perioada am asistat la o competitie acerba in randul celor din media. Goana dupa click-uri sau rating ii face pe unii avizi dupa metode neortodoxe de a se promova. Trecand peste, Botosaneanul este trust de presa nisat, aflati rapid si sigur ce se mai intampla aici, ce evenimente socheaza opinia publica.

In egala masura daca sunteti din zona v-ati dori sa stiti sitirile la zi, fara sa cautati dupa oras. Pentru a fi la curent cu noutatile abonarea la newsletter este recomandata.

Leave a reply:

Site Footer