Afecteaza bateria smartphone-ului aplicatiile pentru citirea cartilor?

Foarte multe persoane aleg sa isi cumpere smartphone-uri de la Samsung, datorita faptului ca acestea vin la un raport calitate – pret foarte atractiv. Desi au aparut deja modele mai noi precum Samsung Galaxy S9, Samsung Galaxy S9 Plus, Samsung Galaxy S10 sau Samsung Galaxy S10 Plus, exista inca persoane care isi doresc sa detina un model “mai vechi” precum Samsung Galaxy S8 G950.

Acest smartphone face fata fara probleme unui numar mare de cerinte a utilizatorilor, si rezista destul de mult timp incarcat atunci cand este folosit in scopuri normale.

Daca insa telefonul este folosit de catre utilizatori pentru a se juca cele mai noi jocuri smartphone, este posibil ca dupa o anumita perioada de timp, bateria sa nu mai reziste si sa fie necesara o inlocuire acumulator samsung Acumulator Galaxy S8 G950.

Cei care isi cumpara insa un asemenea smartphone si folosesc in scopuri simple telefonul, precum pentru citirea cartilor online, bateria telefonului in mod evident va rezista mult si bine, si nu va fi necesara o vizita la service prea curand pentru inlocuirea acesteia.

Si daca tot am amintit despre citirea cartilor online, iata ce aplicatii pot folosi utilizatorii Samsung Galaxy S8 G950 in acest sens:

Pocket

Daca aveti un videoclip sau un link pe care doriti sa il vizualizati mai tarziu, atunci aplicatia Pocket este locul perfect pentru a va salva continutul. Cu aceasta aplicatie, va puteti salva cele mai bune carti din orice locatie, cum ar fi PC-ul, conturile dvs. de social media, e-mailul si alte aplicatii de lectura, fara a avea de suferit.

Proiectata cu o interfata utilizator intuitiva, aplicatia Pocket este cea mai buna aplicatie pe care o puteti lua in considerare in special daca cautati cea mai buna aplicatie care accepta textul in discurs.

Goodreads

Daca inca nu va inscrieti la un grup de potentiali cititori, atunci aveti sansa de a face acest lucru descarcand aplicatia Goodreads chiar in telefonul Samsung Galaxy S8 G950. Fiind una dintre cele mai mari retele sociale in care cititorii converg sa citeasca, sa revada, sa incarce si sa comenteze carti, Goodreads ofera peste un miliard de carti care sunt adaugate de numarul mare de membri.

Aici, puteti sa va organizati raftul virtual de carti, sa cautati cartile dvs. preferate si sa trimiteti comentariile dvs. celorlalti membri ai aplicatiei in timp ce va veti bucura de timpul acordat.

Scribd

Scribd se numara printre cele mai bune aplicatii de citire care va ofera acces la un numar nelimitat de carti, reviste si documente audio. Cu o astfel de aplicatie, aveti toate motivele sa ramaneti actualizati si captivati cu cele mai bune carti din jur. In afara de carti, aceasta aplicatie va permite sa accesati diverse articole alese de dvs. din surse de cea mai buna calitate si sa va oferiti o sansa de a stoca offline colectia dvs. in orice moment.

OverDrive

In sfarsit, avem aplicatia de citire OverDrive. Aceasta aplicatie va permite sa imprumutati carti din cele mai bune 30.000 de biblioteci din intreaga lume. Aplicatia functioneaza timp de 24 de ore, 7 zile pe saptamana, ceea ce inseamna ca nu exista o intarziere atunci cand vine vorba de livrarea cartilor. Aplicatia va permite sa creati o lista de preferinte, sa intoarceti carti cu usurinta, precum si sa creati o biblioteca proprie de carti pentru a citi.

Ei bine, folosind dispozitivul Samsung Galaxy S8 G950 pentru a citi folosind aceste aplicatii, in mod evident nu va fi afectata bateria acestuia, si nici nu va fi nevoie sa optati pentru o inlocuire baterie Samsung Galaxy S8 G950 prea rapid.

In schimb, daca veti suprasolicita telefonul in alte scopuri, atunci cel mai probabil veti avea nevoie de o inlocuire acumulator destul de rapid pentru Samsung Galaxy S8 G950.

Leave a reply:

Site Footer