5 Tipuri de Verighete si Cum Facem Alegerea Potrivita

5 Tipuri de Verighete si Cum Facem Alegerea Potrivita

Imediat dupa ce el face marele pas si ii ofera inelul de logodna, iar ea accepta sa fie sotia lui, cei doi din acel moment logodnici, incep sa se gandeasca la nunta, incep sa se gandeasca la locatia evenimentului, la celelalte servicii si contracte pe care trebuie sa si le asigure, etc.

Totodata, viitorii miri se gandeasc sa opteze pentru verighete elegante, data fiind semnificatia si importanta acestor bijuterii, pentru sot si sotie.

In cazul in care si voi va aflati in aceasta etapa a vietii si urmeaza sa incepeti cautarea verighetelor, este important sa aflati ca acestea isi au originea in Italia secolului al IX-lea, si simbolizeaza iubirea vesnica si fara sfarsit.

Exista voci care sustin faptul ca Papa Nicolae I al Bisericii Romano – Catolice a fost cel care a initiat aceasta traditie. Acest lucru insa este mai putin important.

Ceea ce conteaza este ca verighetele sunt dovada iubirii unui cuplu, simbolizeaza iubirea vesnica, si trebuie sa va asigurati ca optati pentru verighetele potrivite, iar daca doriti verighete elegante, modelele de verighete clasice pot reprezenta o optiune interesanta, dar exista si alte tipuri de verighete elegante. Mai multe detalii veti afla in randurile care urmeaza!

Verighete clasice

Verighetele clasice sunt alegerea perfecta pentru cuplurile care isi doresc sa poarte pentru totdeauna, verighete elegante. La fel ca majoritatea bijuteriilor de mireasa, verighetele clasice vin in aur galben, aur alb si platina. Inelele sunt vandute intr-o varietate de latimi, de la 2 mm la 8 mm.

Verighetele clasice sunt cunoscute pentru confortul lor, spre deosebire de verighetele mai complicate sau sculptate. Spre deosebire de inelele de logodna, atat barbatii cat si femeile poarta verighete tot timpul si, prin urmare este extrem de important ca acestea sa fie confortabile pentru fiecare zi de purtare.

Atunci cand selectati verighete clasice, intelegerea latimii este de asemenea, critica. Latimea verighetei tale este in totalitate o problema de stil personal. Unii barbati si unele femei prefera benzile mai largi, in timp ce altii prefera benzile mai inguste.

Latimea verighetei unei femei, in special, depinde in intregime de latimea benzii de pe inelul ei de logodna. Daca o femeie cu maini mici are deja un inel de logodna mare, larg, alegerea unei benzi mai inguste pentru verigheta ei este o alegere mai buna pentru confortul ei.

O femeie cu maini mai mari se poate descurca cu benzi mai largi atat pe inelul de logodna, cat si pe verigheta, dar poate prefera sa nu o faca.

Verighetele pentru femei se potrivesc in mod traditional cu inelele de logodna, dar pot avea latimi foarte diferite si pot arata frumos impreuna.

Inele de nunta sculptate

Benzile de nunta sculptate pentru femei sunt o alegere populara pentru femeile care prefera o rasucire pe verigheta clasica. Benzile de nunta sculptate au un fel de sculptura pe ele, spre deosebire de verighetele clasice care sunt simple si nu au gravuri sau modele.

Femeile cu inele de logodna simple, aleg adesea sa poarte verighete cioplite. Verighetele sculptate, insa, arata de asemenea izbitor langa inelele stralucitoare sau de logodna.

Verighetele sculptate sunt vandute in toate tipurile si latimile de metal. Indiferent daca sunteti in cautarea unei verighete sculptate in aur galben sau platina, puteti gasi verighete elegante pe placul amandurora.

Inele de nunta cu diamante

Verighetele cu diamante pentru femei sunt un simbol frumos al angajamentului pe tot parcursul vietii a doua suflete care se reunesc. Pentru femeile care prefera bijuteriile stralucitoare, verighetele cu diamante sunt o alegere excelenta.

Inelele cu diamante pentru femei au toate formele si dimensiunile – toate tipurile si latimile de metal. Verighetele cu diamante sunt, de asemenea, o modalitate frumoasa de a complimenta o verigheta de nunta clasica sau chiar sculptata.

Inele de nunta aniversare

Multe cupluri au traditia de a schimba verighetele la aniversarea lor de 25 de ani sau de 50 de ani. Pentru femeile care iubesc inelele cu diamante, un inel aniversar este cadoul perfect pentru a adauga colectiei sale de bijuterii.

Inelele aniversare pentru femei vin intr-o serie de stiluri, latimi si tipuri de metal. Unele femei prefera inelele aniversare din platina, in timp ce altele prefera inelele aniversare din aur galben.

Majoritatea femeilor incearca sa se potriveasca cu inelele de aniversare cu inelele de logodna si verighetele lor. In acest fel, pot purta toate cele trei inele in acelasi timp.

Inelele de nunta pentru eternitate

Inelele eternitatii reprezinta iubirea vesnica. Ele sunt un simbol al angajamentului si al uniunii pe tot parcursul vietii. Inelele pentru eternitate pentru femei sunt cadoul perfect pentru aniversari, Ziua Indragostitilor si ocazii speciale. Inelele eternitatii sunt de obicei incrustate in diamante si stralucesc magnific atunci cand sunt purtate alaturi de logodna sau verigheta.

Luand in considerare aceste stiluri de bijuterii, cu siguranta trebuie sa va asigurati ca va indreptati atentia spre cele mai renumite magazine de bijuterii, pentru a va alege verighetele!

 

Leave a reply:

Site Footer